Return to site

Drömmen

· Yogalärare,Yogautbildning,Att våga,Att bestämma sig,blended learning

Jag hade det i huvudet länge, drömmen att skapa en egen yogalärarutbildning. Sedan blev det sådär som det blir. Sköt det framför mig och skulle hela tiden göra det sen. Tills jag på allvar började jobba med mig själv. Riktigt ordentligt och på djupet. Insåg att anledningen till att jag sköt på det inte var tiden. Det visade sig vara den underliggande känslan av att inte räcka till och våga fullt ut. Tiden var täckmanteln.

Rädslan

Jag var rädd. För att stå där med något som var skapat helt av mig, med allt arbete och hela ansvaret. Det blev paralyserande och överväldigande, lusten blev olust och ursäkter. Till slut fick jag nog och bestämde mig. Att våga fullt ut och att lära mig allt om varför vi gör eller inte gör det vi egentligen önskar.

Att bestämma sig

broken image

Har länge varit intresserad av coaching, och nu började jag marinera mig i det på allvar. Det blev jättemånga kaffekoppar. Många samtal, helt på riktigt och genom online program. Lyssnande, funderade och bytte ut musik mot coaching i mina lurar. Lyssnade på allt som gav inspiration, pepp, praktiska råd och insikt. Samtidigt började jag praktisera mycket meditation och Yin Yoga. Timmar, blev dagar, veckor och månader som förändrade allt.

broken image

Den första jag kontaktade var Jenny Larsson, Certifierad Businesscoach som lotsade mig igenom excel, budget och deadlines. Efter ett galen taxiresa i Stockholm på väg till Barcelona, där jag hade bokat helt fel dag, hade jag med mig Peter och Anna på Yogobe. Sedan nya foton med Anna och Helena på Saprema. Ny logga och formspråk med Lisa på Compadre och sedan manual med Anna på Arosenfoto. Pratat allvar, skrattat, stött och blött med Johanna på Studio Flow.

Har låtit VAD vara viktigast, det jag vill uppnå. Har låtit HUR visa sig på vägen. Otroligt glad över beslutet att stärkas, peppas och skapa tillsammans med andra.

broken image

Blended learning

9 månader senare är resultatet en 200 timmar lärarutbildning i en unik portal av blended learning.

4 st 50 h Workshop som du kan gå var och en för sig eller sätta samman till en.

Vi ses och praktiserar tillsammans och du har tillgång till manual, klasser, föreläsningar och meditation online under och upp till 1 år efter din utbildningstid.

Vårens kursdatum 2019

Vinyasa 360 8-10 Mars

Inversion 101 10-12 Maj

Complete Backbend 16-18 Aug

Yin & Active Recovery 11-13 Okt

Har fått mina första anmälningar nu. 

Det är faktiskt helt fantastiskt.

Det där med att bestämma sig.