Return to site

Sun Celebrations

 

 

· Sun Celebration

En hyllning helt enkelt

Till att våga köra sitt eget race

Min nya klass på yoga Games heter Sun Celebrations

Cirklande och mjuka rörelser med fokus på att väcka liv i kroppen på ett dansant sätt. Mjuka solhälsningar, med vågrörelser precis som naturen jobbar. Fokus på skuldror och höfter, händer och fötter.

Klassen kommer finnas på Yogobe så att du framåt kan träna den när och vart du vill.

Söndag 28 maj kl 13.00 på Yoga Games i Göteborg

Klassen är på fri yoga schemat utan kostnad. Inga förkunskaper krävs. Kom i tid bara för att få din plats och mingla runt på det fina eventet. Jag lovar att det blir en speciell upplevelse.

Prova dig fram med mindre prestation och mer nyfikenhet. Den här klassen är gjord som en energihöjare, en start. På dagen, ditt nya liv eller vad du vill. Hela playlisten ligger här

Det här med att vara sig själv. Det får man jobba på hela livet. Jag tränar på att vara mig själv och våga stå för det, så får du träna på dig. Kallar mig modern Yogi. Med dansen som bakgrund och med en passion för handstående har jag en stark kärlek till asanas, de fysiska positionerna. Spelar oftast musik och experimenterar och varierar ofta med olika flöden. Inspireras av visdomen i den traditionella yogan. Tar mig också frihet att förena den med kunskap som vi idag har om hur anatomi och vår hjärna fungerar. Jag vill skapa klasser som kan göras av dig, mig och andra som lever ett modernt liv. Mellan arbete, scrolla Facebook & IG, ta hand om barnen, klappa katten, rensa i trädgården och planera till helgen. Livet.

Så här vill jag att du ska må efter klassen.

Ses på mattan.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly