Return to site

Starta

 

Urban Yogi

 

· motivation

- Jag vill så gärna börja yoga och stå på händerna

- Jag ska bara träna upp mig hemma först

- Hm

Om du visste hur många gånger jag får höra det här. Jag svarar, jag förstår. Kom och pröva ändå, precis som du är. Lär dig av en erfaren lärare och få det rätt från början.

Det där med motivation. Det vet vi alla hur det känns att vara utan eller när den är låg. En av de starkaste drivkrafterna till motivation är att du känner framgång i det du gör. Speciellt i början när du är ny eller när du haft en rejäl motgång på vägen. Så, vi backar bandet. Tänk att du skall gör allt själv, du kanske inte ens vet vart du skall starta. Eller så kan du få hjälp och stöd av en kunnig lärare och peppande grupp. Vad tror du hjälper dig att lyckas bäst och behålla motivationen?

Från gårdagens löprunda i Änggården i Göteborg. Det kanske inte ser ut så här direkt när du börjar. Tro mig, det gjorde det inte för mig heller. Jag har lärt mig av andra som kunde och fått stöd på vägen. Får ofta meddelanden från er som läser mina poster och berättar att ni får inspiration av det, lika underbart att läsa varje gång. Inspireras också själv dagligen av er där ute. Grymt när det fungerar så och vi delar och stöttar varandra på sociala medier!

Den allra största anledningen till att vi lyckas med något överhuvudtaget är att vi startar det. Den allra största anledningen till att vi misslyckats med något, är att vi aldrig ens startade. Så ditt allra viktigaste steg blir alltid att starta. Det kan du också göra många gånger om igen på vägen.

Min nya klass Sun Celebration är en klass jag vill att du lyckas med. Klassen kommer jag presentera för första gången om några veckor på Yoga Games i Göteborg. Enkel att förstå, med utmaningar som ligger inom räckhåll. Som en hyllning till dig, din kropp och din individuella stil. Klassiska solhälsningar tolkade av en modern yogi. Inga förkunskaper krävs. Kom som du är. Det blir alldeles utmärkt.

 

Yoga Games i Göteborg 28 maj

Sun Celebration söndag kl 13.00

I samarbete med Yogobe, klassen kommer finnas online sedan så du kan köra den när du vill

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly