Det kan bli stökigt.

Organiserat kaos, fysiskt och mentalt. Det kan vara riktigt jobbigt att lära sig nya saker. Att våga vara dålig på något först och visa det, innan man blir bra på det.

 

Vi stöttar varandra i kaoset, det du gör i gruppen är du sällan ensam om. Lär oss, skrattar och är frustrerade ihop. Det bästa med gruppen och den stora skillnaden mot att göra allt själv. Att ge och få hjälp av andra. Jag lär mig också, hur jag anpassar till olika individer och lär er på bästa sätt.

Du behöver ta reda på vad du är just nu, vart du vill och vad som är skillnaden där emellan. Vi jobbar först, sedan vilar vi. Inte tvärtom. Det är en obekväm sanning att om du vill komma i form fysiskt eller mentalt så behöver du checka in och göra en rejäl ansträngning. Detta något kan också vara av stillsam karaktär, men det behöver vara något du gör medvetet och som utmanar dig.

Så här fint blir det. Många har aldrig ens kommit upp på händer ordentligt förut. Det finns metoder som funkar. Simsalabim. Dessutom, TACK för att ni peppar varandra, det är så galet bra.

Simsalabim betyder träning. Jag har inga hemliga tricks. Däremot finns övningar som gör dig stark, smidig, balanserad och koordinerad. Vi pratar också, om hur och varför en övning görs. Mest av allt tränar vi. Det är en av mina grundprinciper. Gör mer än du analyserar.

Sen vilar vi

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly