En konsert, rödpang och en workshop

Kom precis hem från Stockholm. Först ut Depeche Mode på Friends Arena. Så j--la bra. Blir alltid helt lyrisk av live konsert och föreställningar. Tänker att jag ska börja jobba på scen, bli dansare igen, starta ett band eller bara rymma med cirkusen. Sen lugnar jag mig, jag har ju 2 barn, trivs på studion hemma och har faktiskt ingen turnélista som väntar. Sångaren Dave Gahan snart 55 (!) ägde på scen. Galet imponerande och inspirerande.

Ur tightsen, på med klackar, skinnbrallor o lite rödvin. Kan inte så mycket om vin. Lär mig långsamt. Ekologiskt och lättdrucket blev det, himla gott. Tror på 80-20. Äta varierat med högt näringsvärde mesta tiden och njuta resten.

På Söndagen hade jag en Urban Yoga Handstand Workshop på Yogashakti. Underbara deltagare som kom för att praktisera yoga både i tufft och lugnt tempo. På förmiddagen jobbade vi hårt och mycket på händer och på eftermiddagen chillade vi hårt. Det är ett medvetet val att ha en längre del med avslappning efter att ha jobbat intensivt.

Ser ofta hur folk blir helt slutkörda och bara går rakt ut från intensiva workshops. Det kan ge en dålig eftersmak med stelhet och spänningar, det vi oftast vill komma ifrån när vi tränar. Väljer ett stilla foto idag för att påminna om hur viktigt det är med återhämtning. Balans helt enkelt.

Till sist, stort tack till Helena Wintre och alla som var på workshopen på grymt härliga Yogashakti. Jag kommer tillbaka igen och kör i höst.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly